8 Temmuz 2014 Salı

Avrupa'dan Karayoluyla Türkiye'ye Seyahat Edecek Gurbetçilerimizin Dikkatine

 Bilindiği üzere Kapıkule karşısındaki Kapitan Andreevo Gümrük Kapısında inşaat devam etmektedir. Kapitan Andreevo’daki inşaatın özellikle yolcu bölümündeki kısmı büyük oranda tamamlanmış olup, geçen yolcu araçlarına tam kapasite ile hizmet verilebilmektedir.

     Dolayısıyla başta gurbetçilerimiz olmak üzere Avrupa’dan Türkiye’ye karayolu ile seyahat eden yolcularımız Kapitan Andreevo ve Kapıkule Gümrük Kapılarını herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadan kullanabilmektedir.

     Aşağıda Edirne TV’nin gurbetçilerle yaptığı röportajda da görüleceği üzere  Bulgaristan ve Kapitan Andrevo’dan  Türkiye’ye yapılan  seyahatlerin  sorunsuz  ve rahat bir şekilde   yapıldığı  görülmektedir.

     Öte yandan   yolcularımız   Bölge  Müdürlüğümüzün '' trakya.gtb.gov.tr/saha-canli-goruntu/kapikule-canli-izle '' adresinde bulunan Kapıkule Gümrük Sahamızdaki yoğunluk durumunu canlı kameralarla izleyebilir,''trakya.gtb.gov.tr/yogunluk-istatistikleri/anlik-yogunluk-durumlari '' adresinde  bulunan   canlı yoğunluk durumlarını ve ayrıca  güncel duyuruları  takip ederek ise 5 farklı Gümrük Kapımızdan hangisini tercih edeceklerine  karar verebilirler.
 
     Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                   TRAKYA GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder